Broen VVS-systemerSøg produkt efter applikation:

Clorius Controls indgår samarbejde med Honeywell

 

Clorius Controls indgår samarbejde med Honeywell om salg af CTS-komponenter og -anlæg

 

Clorius Controls og Honeywell har indgået en partneraftale om salg af sidstnævntes komponenter og anlæg. ”Vi glæder os til, at vi fremover skal rådgive, sælge og servicere CTS-komponenter og anlæg fra Honeywell på det danske marked”, siger Ulrik Haagen-Olsen, der er direktør i Clorius Controls.

 

- Vi har i forvejen en stærk position på det danske marked, når det gælder salg af og service på building management-systemet og CTS, og vi er specialister i styringssystemer til rumopvarmning og varmtvandsproduktion i boliger, kontorer og institutioner, konstaterer Ulrik Haagen-Olsen, Clorius Controls, og fortsætter:
- Vores stærke position har gjort os til en oplagt samarbejdspartner for Honeywell, og i vores nye partnerskab kan vi nu tilbyde både eksisterende og nye kunder vores nuværende ISC CTS-system og controllere samt Honeywell’s nyeste teknologi på området.

 

Stærkt fundament for fremtiden
Ulrik Haagen-Olsen giver nogle eksempler på, hvor både kunder og Clorius Controls vil opleve nogle fordele på grund af det nye partnerskab med en stærk partner:
- Denne aftale kommer til at give os et stærkt fundament for fremtiden, fordi vi fremover kan løse mere komplekse og større projekter end dem, Clorius Controls hidtil har arbejdet med.
- Vores kunder kan samtidig trække på den store erfaring og viden, der er samlet i vores projekt og service organisation. Vi står endnu stærkere, når det handler om at løse nye opgaver og om at lave service på eksisterende systemer. Vi kan blandt andet fokusere yderligere på at matche kundens krav og ønsker med de systemer, der giver dem størst mulig værdi og sikrer dem både energioptimering og drift-/betjeningssikkerhed.

.