Broen VVS-systemer

BROEN DELTAGER I DANSK FJERNVARMES LANDSMØDE 2016 (03-11-2016)

BROEN District Energy news image


BROEN DELTAGER I DANSK FJERNVARMES LANDSMØDE 2016  (03.11.2016) 

 

Dansk Fjernvarme afholdt sit årlige landsmøde den 27. og 28. oktober i København med deltagelse af flere end 2.000 personer fra hele branchen. Landsmødet er den største begivenhed i den danske energisektor med deltagelse af beslutningstagere fra de fleste fjernvarmeselskaber, fjernvarmeindustrien og lokale og nationale repræsentanter fra det politiske liv.

 

For øjeblikket undergår fjernvarmen storstilede investeringer som en forberedelse til fremtidens  forsyning af vedvarende  energi. Dette gælder også for produktion af varme, fordeling og optimering af netværk.

 

Arrangementet omfattede en udstilling med flere end 130 udstillere, som repræsenterede nogle af verdens førende selskaber inden for rådgivning og fremstilling af fjernvarmeteknologi. Landsmødet dannede ligeledes rammen om en række diskussioner om fremtidens forhold for fjernvarmeindustrien.

 

Salgsdirektør Jesper Boysen fra BROEN deltog i landsmødet sammen med et engageret hold af fjernvarmeeksperter. Jesper fortæller, at der var en meget positiv atmosfære og mange diskussioner med forretningsforbindelser, diskussioner der kunne danne grundlaget for fremtidige forretningsmuligheder og produktlanceringer.

 

Vi vil gerne takke alle for dette års arrangement – og ser frem til at møde alle igen næste år.