Broen VVS-systemerSøg produkt efter applikation:

BROEN - en international organisation

BROEN INTELLIGENT FLOW SOLUTIONS

 

BROEN er en international virksomhed, og vi eksporterer vores produkter til mere end 50 lande. Vi er lokalt til stede over store dele af verden. Enten i form af vores egne selskaber, søsterselskaber eller gennem tætte relationer til samarbejdspartnere. Vores lokale tilstedeværelse sikrer et effektivt distributionsnetværk og giver dig let adgang til vores produkter og viden. Samtidig kan du være sikker på, at vi har et solidt kendskab til lokale forhold og traditioner. Det styrker både samarbejdet og den endelige løsning.


På vej mod nye muligheder

Vi forfølger målrettet ønsket om strategi og vækst på vores markeder og holder øjnene åbne for nye, spændende markeder. Og vi har en veludviklet evne til at være på rette sted på rette tidspunkt. Et godt eksempel er opstarten og udviklingen i Rusland. Her startede BROEN op i 1995 med egen distribution og fik helt fra starten del i store renoveringsprojekter. Derefter gik udviklingen hurtigt. I dag har BROEN sit eget selskab i Rusland med produktion og lokal styring af salg og distribution. BROEN har indtaget en position som markedsleder inden for fjernvarmeventiler i Rusland.


BROEN og Aalberts Industries
BROEN er en del af den børsnoterede hollandske industrigruppe Aalberts Industries, der har 4 forretningsområder : Building Installation, Climate Control, Industrial Controls og Industrial Services. En målrettet tilgang til markedet, decentrale ledelsesstrukturer og innovativ løsning af opgaverne er baggrunden for Aalberts Industries’ førende positioner indenfor markedsområderne. Det fortsatte mål for Aalberts Industries er kontinuerlig vækst og en profitabel udvikling. 

 

 

 

Læs mere på Aalberts industries hjemmeside