Broen VVS-systemerSøg produkt efter applikation:

 

BROEN er kendt for sin førende rolle inden for intelligente flow control løsninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af rørsystemer, fittings og ventiler i forskellige materialer og teknologier.
Løsningerne anvendes til vand-, varme-, køle-, gas- og brandsikrings­systemer i bygninger – såvel beboelse, erhverv som industri.
Vi har indgående kendskab til applika­tionernes karakteristika, hvilket gør det muligt at udvikle innovative produkter og services, der er optimeret til nutidens behov og fremtidens krav i installationsbranchen.

 

Et kraftfuldt samarbejde med gennemtænkte løsninger 
Produkter og løsninger af høj kvalitet har sikret BROEN en stærk position på markedet. Vores produkter indgår i anlæg og installationer, hvor de har stor betydning for anlæggenes funktion og betjening

Når du indgår i et samarbejde med BROEN, får du meget mere end effektive og solide produkter. Vi tænker i partnerskaber og er med dig hele vejen i projekteringsfasen med rådgivning om de problemer og opgaver, du skal løse. Vores viden hjælper dig med at skabe en sikker, gennemtænkt og holdbar løsning, der opfylder alle fastsatte krav.

BROEN er tæt på dig
Vi er i løbende dialog med vores kunder og udvikler løsningerne på baggrund af deres behov. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at skabe de bedste løsninger. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnereog afdelinger over hele verden, så vi altid er tæt på dig og kan levere den løsning, du har brug for, på det helt rette tidspunkt.