Broen VVS-systemerSøg produkt efter applikation:

BROEN søger

Grafisk Designer

 

BROEN A/S søger grafisk profil til global marketingafdeling
Er du kreativ og har du flair for grafisk design? Kan du prioritere og selvstændigt drive opsætning af brochurer og dokumenter? Så er det måske dig vi søger.

Dit nye job
Du bliver en del af et mindre marketing team, der varetager en bred række af spændende opgaver rettet mod både grossister, agenter samt direkte kunder indenfor VVS, fjernvarme samt olie og gas.
Du vil både få selvstændige arbejdsområder samt opgaver der kræver, at du fleksibelt samarbejder på tværs af organisationen – både i Assens og globalt.

 

Dine primære opgaver bliver

  • Opsætning og support i forbindelse med teknisk dokumentation og salgsunderstøttende materiale til kampagner, produktlanceringer samt teknisk litteratur
  • Medvirke aktivt til optimering af dokumentationsprocesser
  • Medvirke til at sikre høj kvalitet og ensartet grafisk identitet og design
  • Koordinering af messer og events samt ad-hoc marketing opgaver

Dine faglige og personlige kompetencer
Du har erfaring fra anden marketing/kommunikationsstilling i en industriel fremstillingsvirksomhed og har en grafisk uddannelse med dokumenteret erfaring med nøgleområderne.
Du mestrer i dag InDesign, Photoshop, Illustrator samt evt. øvrige Adobe Suite programmer og derudover Sharepoint og Office. Du har mere end kendskab til LinkedIn, Twitter og YouTube – og har måske prøvet at lave filmklip og har arbejdet med 3D filer.

Som person motiveres du af at medvirke til at skabe et godt grafisk design og du kan arbejde selvstændigt med frihed under ansvar.  Du er en loyal team player, der arbejder dedikeret.
Du kan holde mange bolde i luften ad gangen og er ikke bange for eventuelle nye udfordringer, medier eller ny teknologi. Du arbejder struktureret – med blik for detaljen, men uden at tabe overblikket.


For at lykkedes i jobbet er det et krav at du:

  • Selvstændigt kan håndtere og styre tildelte projekter fra input til rettidig aflevering
  • Har dokumenteret DtP erfaring –  InDesign ekvilibrist
  • Har dokumenteret erfaring med billedhåndtering – Photoshop mester
  • Kan prioritere og planlægge rettidigt blandt mange opgaver med respekt for deadlines
  • Besidder habile tekstkompetencer – både til tekniske og kommercielle tekster
  • Kommunikerer på flydende og fejlfrit dansk og engelsk i både skrift og tale

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Søren Kristensen på tlf. +45 6373 2203. Din ansøgning sendes snarest til hr@broen.com mærket ”Grafisk designer”.

 

BROEN er en international virksomhed indenfor styring af vand, fjernvarme, olie og naturgas. Virksomheden arbejder i dag indenfor en række industrier og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande. Virksomheden har ca. 600 medarbejdere og egen produktion i Danmark, Polen og Rusland. BROEN er en del af den hollandske børsnoterede industrigruppe Aalberts Industries, som består af mere end 200 virksomheder fordelt i over 30 lande. Læs mere om BROEN, vores produkter og vores værdier på www.broen.com