Broen VVS-systemerSøg produkt efter applikation:

 

BROEN søger

 

Erfaren Supply Chain Specialist

 

Vil du bruge din store viden og erfaring indenfor Supply Chain til at sikre  forsyningssikkerheden og opnåelse af de driftsøkonomiske mål i en stærk dansk produktionsvirksomhed?
Så er chancen der nu, hvor BROEN Group i Assens, til ansættelse snarest, søger en erfaren Supply Chain Specialist.

 


Dit nye job

Du vil få en central position i BROEN Supply Chain, med ansvar for global forecasting og overvågning og optimering af Supply Chain performance. Der vil være en bred berøringsflade til produktion, salg og Supply Chain i Danmark, Polen og Rusland. Dine hovedopgaver bliver:

• Ledelse af og deltagelse i lokale og internationale Supply Chain optimerings projekter
• Definition og optimering af processer og struktur omkring logistik, indkøb og lager
• Optimering og opfølgning på forecasts
• Analyse og løbende overvågning af Supply Chain performance og
• Selvstændig initiering af forbedringsaktiviteter

Stillingens overordnede mål er at sikre en optimal forsyningssikkerhed samt at de driftsøkonomiske målsætninger bliver nået. Derudover bliver opgaven at optimere kapacitetsudnyttelsen og løbende udvikle de enkelte funktioner og forretningsgange.

 

Dine faglige og personlige kompetencer

Vi forventer at du har min. 5 års erfaring fra Supply Chain i en international produk-tionsvirksomhed kombineret med en relevant uddannelse inden for logistikområdet.
Vi forventer ligeledes at du har et indgående kendskab til planlægningssystemer og forecasting samt en bred erfaring i at lede og deltage i tværgående projekter.

Du skal have en involverende arbejdsstil med gennemslagskraft, hvor du tænker i helheder og med en forretningsorienteret tilgang til opgaverne. Med den arbejdsform har du tidligere skabt synlige resultater i dit nuværende eller tidligere virke.

Du er struktureret og analytisk i din arbejdsform og skaber overblik ved at synliggøre din mål og handlingsplaner.

Stillingen kræver superbruger niveau i Excel og stor erfaring med ERP-systemer. Vi arbejder i Infor M3. Sprogligt skal dansk og engelsk beherskes i både skrift og tale.

 

Dit nye team – din nye arbejdsplads

Du vil møde et team af dygtige og engagerede medarbejdere, hvor tonen i afdelingen er fri og uformel og hvor vi alle bruger hinanden som gensidige sparringspartnere når der er behov for det.

  

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Director Jakob Jensen på tlf. 2340 1054.
Din ansøgning sendes snarest til hr@broen.com mærket ”Supply Chain Specialist”.

 

 

BROEN er en international virksomhed indenfor styring af vand, fjernvarme, olie og naturgas. Virksomheden arbejder i dag indenfor en række industrier og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande. Virksomheden har ca. 600 medarbejdere og egen produktion i Danmark, Polen og Rusland. BROEN er en del af den hollandske industrigruppe Aalberts Industries som består af mere end 200 virksomheder fordelt i 34 lande.