Byggeri af ny Mid-Range produktionshal

Byggeri

På denne side kan du følge med i byggeriet af den nye produktionshal, der efter planen skal stå færdig sommeren 2023 på Skovvej 30 i Assens nær de eksisterende BROEN bygninger. 

Investeringen er den største i BROENs historie og vil med bygning, maskiner og udstyr samlet udgøre et trecifret millionbeløb. 

Den nye bygning på cirka 4400 kvm kommer til at rumme BROENs seneste ventilsatsning - Mid-Range - og de nye produkter vil primært blive solgt som BROEN BALLOMAX® til fjernvarme, naturgas, VVS og let industri.

Assens Murer og Entreprenørforretning er hovedentreprenør på byggeopgaven.

Bæredygtigt byggeri

Den nye produktionshal bliver miljøcertificeret efter den tyske DGNB standard, der er en af verdens førende certificeringer af bæredygtigt byggeri. I Danmark administreres og certificeres DGNB af non-profit og medlemsorganisationen Green Building Council Denmark (DK-GBC).

Organisationen arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen og understøtter generelt den grønne omstilling i Danmark.
DGNB

Bæredygtighedscertificeringen DGNB er en krævende måde at bygge på, da man skal kunne dokumentere bygningens kvalitet. Green Building Council Denmark foretager en samlet vurdering i forhold til miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.

De tre bæredygtighedskvaliteter suppleres yderligere i DGNB-ordningen med parametrene teknisk kvalitet og proceskvalitet.


Foreløbig tidsplan for byggeriet:

04-2022 - Første spadestik den 22.4.
04-2022 - Byggeplads og jordarbejde
08-2022 - Gulv
09-2022 - Montage af elementer
10-2022 - Vinduer, porte og tag
12-2022 - Bygningsinstallationer
05-2023 - DGNB certificering (lysindfald, radon, afgasning mv.)
06-2023 - Aflevering af bygning
06-2023 - Installation af maskiner

Har du spørgsmål til byggeriet, så kontakt venligst Jakob Jensen, Global Supply Chain Director, på jaj@broen.com eller 2340 1054.