Karriere

Grafiker

Vil du med på rejsen og være vores nye grafiker? Har du sans for grafiske detaljer? Og er du vant til at arbejde med billeder, video og lyd? Så er du måske vores nye grafiker, vi søger til vores marketing afdeling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens visuelle identitet.

Om jobbet

I jobbet får du organisatorisk reference til vores marketing manager og bliver en del af en afdeling med en masse spændende opgaver og samarbejde på tværs af afdelinger i hele organisationen. 

Opgaverne spænder bredt i din funktion og vil variere fra dag til dag. Det er dig, der bliver ansvarlig for opsætning af brochurer, PowerPoints og salgsmateriale til blandt andet kampagner og produktlanceringer. Til vores hjemmeside og LinkedIn-opslag laver du grafik og video, og du vedligeholder og udvikler grafisk materiale til print og digitale løsninger. Dine høje standarder gør, at du sammen med Marketing Manageren sikrer en ensartet grafisk identitet og også en fortsat udvikling og vedligehold af virksomhedens brand book.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for grafisk design. Du er vant til arbejde i Photoshop, InDesign og i det hele taget Adobe pakken til opsætning og redigering af film. Som person er du kreativ, har et højt drive, får gode ideer og tænker i løsninger. Du har et godt blik for grafiske detaljer og ideer til at skabe visuelt materiale, der fænger og sikrer et ensartet udtryk og lever op til virksomhedens brand identitet. Du er struktureret i din tilgang til løsning af opgaver, du bevarer overblikket og kan prioritere. I jobbet får du en bred kontaktflade og er derfor også imødekommende og serviceminded i din tilgang til dine kollegaer.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ”Grafiker”.  Vi afholder løbende samtaler og hører gerne fra dig snarest.

Hvem er vi?

BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer og er førende leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.

Oprettet: 15. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt