Industritekniker

Karriere

Industritekniker

Industritekniker/maskinarbejder
Fast nathold eller weekend 2x12 timer

Har du hænderne skruet rigtigt på? Har du erfaring inden for CNC-styrede drejebænke/rørskæreanlæg? Og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Så er jobbet som industritekniker måske noget for dig.

I vores afdeling for Full Flow-produkter fremstiller vi ventiler på højtautomatiserede produktionsanlæg. Via vores bearbejdningsafdeling er vi selvforsynende med komponenter til ventilproduktionen.

Også her har vi et højt niveau af automatisering og forsøger hele tiden at være på forkant med teknologien, så vi kan levere kvalitetsprodukter til rette tid.

Om jobbet

I jobbet som industritekniker bliver du en del af et team, der vil hjælpe dig på vej og sørge for at klæde dig på i forhold til jobbet. Sammen med dine kollegaer kommer du til at indstille, programmere og betjene nyere CNC-drejebænke og CNC-pressere.

Du bliver samtidig en del af et team, som i fællesskab hele tiden forsøger at optimere arbejdsgange og processer for at sikre et konkurrencedygtigt danskproduceret kvalitetsprodukt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære programmering og betjening af:

    • DMG Sprint & Gildemeister CNC-drejebænke med hhv. Fanuc og Siemens styring
    • CNC rørskæreanlæg
    • CNC presser


Du deltager i teamets produktionsplanlægning og sikrer kvaliteten af eget arbejde.

Afdelingen arbejder på skiftehold, men det konkrete job bliver på et fast nathold med en ugentlig arbejdstid på 34 timer startende søndag aften og sluttende fredag morgen. Der må påregnes en oplæringsperiode på ca. 2 måneder, som kan foregå på enten dag- eller aftenhold. Alternativt er arbejdstiden på fast weekend – 2x12 timer.

Hvem er du?

Du er et ordensmenneske, du har en struktureret tilgang til dine opgaver og går op i at opgaverne bliver løst effektivt og i den rigtige kvalitet.  Som person er du nysgerrig og har gåpåmod.

Vi sørger for den nødvendige oplæring inden for vores forskellige CNC-anlæg og deres styringer, men vi forventer, at du har erfaring indenfor området og med metalbearbejdning generelt.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ”Industritekniker”. Vi afholder løbende samtaler og hører gerne fra dig snarest.

Hvem er vi?

BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Rusland, Europa, Kina og USA. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.