Industriteknikerlærling

Karriere

Industriteknikerlærling

Har du et brændende ønske om at få en hændværksmæssiguddannelse ved BROEN? Har du hænderne skruet rigtigt på? Og er du samtidig nysgerrig og har mod på at lære og udvikle dig inden for CNC-styrede robotbetjente maskinanlæg? Så er du måske vores nye industriteknikerlærling ved BROEN i Assens.

Om jobbet
I jobbet som industriteknikerlærling bliver du en del af et team, der vil hjælpe dig på vej og sørge for at klæde dig på i forhold til jobbet. Sammen med dine kollegaer kommer du til at indstille, programmere og betjene computerstyrede maskiner.

Dine opgaver vil blandt andet indebære:

  • Mekanisk bearbejdning i form af opstilling, programmering samt betjening af computerstyrede CNC-bearbejdningsanlæg
  • Drejning og fræsning i stål og messing samt håndværksmæssige opgaver
  • Indgå i skiftende team – deltage i teamets produktionsplanlægning
  • Kvalitetssikring af eget arbejde


Din uddannelse består af en kombination af skole- og praktikophold. På skoleopholdene lærer du den teoretiske del af uddannelsen, og den praktiske del vil du efterfølgende få afprøvet i praksis ved BROEN. I løbet af din læretid kommer du rundt i alle afdelinger, der er relevante for dig og din uddannelse.

Det vil være afdelinger med lagerstyret serieproduktion, kundetilpasset produktion, vedligeholdelsesafdelingen samt  udviklingsafdelingen, hvor der udvikles prototyper og projektbasserede værktøjer, som skal hjælpe udviklingsingeniørerne videre i deres udviklingsprojekter.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har afsluttet grundforløbet som industritekniker, men det er ikke et krav - og så har du bare en brændende lyst til at tage en håndværksmæssig uddannelse. Du er et ordensmenneske, du har en struktureret tilgang til dine opgaver og går op i at opgaverne bliver løst effektivt og i den rigtige kvalitet. Som person er du nysgerrig, har gåpåmod og tager ansvar for at udvikle dit talent, så du får en god og fremtidssikret uddannelse. Og så er du en udpræget teamplayer, der gerne vil lære af andre.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ”Industriteknikerlærling”. Vi afholder løbende samtaler og hører gerne fra dig snarest.


Hvem er vi?
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Rusland, Europa, Kina og USA. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.