Reparatør

Karriere

Reparatør

Har du erfaring med reparation og vedligehold af maskiner og udstyr? Kan du have mange bolde i luften på én gang? Og vil du være en del af et team i et uformelt og dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi søger som reparatør til vores produktion i Assens.

Om jobbet
Arbejdet vil hovedsageligt bestå af vedligehold og reparation af vores produktionsanlæg samt optimering og indkøring af maskiner og udstyr. Vores produktionsudstyr omfatter bl.a. CNC-drejebænke, CNC-presser og fuldautomatiske produktionslinjer.

Du kommer også til installere og indkøre nyt produktionsudstyr samt optimere det eksisterende udstyr.

Dine opgaver vil også være:

  • Systematisk vedligehold
  • Optimeringsprojekter, der forøger oppetiden på maskiner og udstyr
  • Dokumentation/rapportering af vedligeholdelsesopgave


Hvem er du?
Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig på i forhold til jobbet og giver dig en grundig oplæring. Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som industritekniker, smed, automatiktekniker eller lignende. Du har også erfaring med fejlfinding og reparation af CNC-maskiner og automatiseret udstyr.

Som person har du en systematisk og grundig tilgang til opgaverne, og du kan både arbejde selvstændigt og i teams. Du trives med at have mange bolde i luften – og får samtidig løst dine opgaver effektivt og i den rigtige kvalitet. Som person er du også en udpræget teamplayer og kan samtidig arbejde målrettet og selvstændigt.

Hvad tilbyder vi?
Du kommer til at arbejde på to-holdsskift (dag/aften) og får en attraktiv lønpakke. På virksomheden har vi en kantineordning, vi tilbyder en sundhedsordning og har en aktiv personaleforening, der er med til at styrke sammenholdet i virksomheden.

Er du interesseret i jobbet?
Så send CV og ansøgning via HR@broen.com og mærk din ansøgning ’Reparatør’. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Technical Manager Lars Andersen på telefonnummer: 23401031 

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt, og ansøgningerne vil derfor blive behandlet løbende.

Hvem er vi?
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Rusland, Europa, Kina og USA. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.